Ara

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzda öğretmenler ve paydaşlar ile birlikte etkinlikler düzenlendi.Etkinliklere ait içeriklere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

İMEP kapsamında Şahinbey Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde öğrenci ve velilerin katılımı ile Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ekm

Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı velilerin yoğun şekilde katılımıyla gerçekleştirildi.

Lise öğrencilerimize yönelik

“Mevlana Temalı Deneme Yarışması”

“Yüzüncü Yılda Ecdada Mektup

“Şahinbey’i Anlat” Kısa filim yarışmalarımız yapılacaktır. Öğrencilerimiz 27/11/2023 tarihine kadar eserlerini okul müdürlüklerine teslim edebileceklerdir.

Ekm

İMEP kapsamında Cumhuriyetimizin 100. yılına özel satranç ve mangala turnuvası,okulumuz öğretmenlerinden Zehra YERLİKAYA öncülüğünde gerçekleştirilmiştir.Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda Eylül-Ekim süresince birçok etkinlik gerçekleştirildi.Bu etkinlikleri videoda detaylı izleyebilirsiniz.

Ekm

Şahinbey Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi Rehberlik Birimi tarafından rehberlik faaliyetleri kapsamında tüm öğrencilerimize "Madde Bağımlılığı" hakkında eğitim verilip,kısa film izletildi.

Ekm

Gaziantep Oto ve Makine Sanatkarları Oto ve Makina Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ramazan BALCI veyönetim kurulu üyeleri ile mesleki eğitim konularında istişarelerde bulunuldu.
Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

Ekm

Münazara yarışması başvuruları yakında başlıyor.