Alanlarımız

Ock

Makine Teknolojisi Alanı için, Alanı için, Okulumuz bünyesinde Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve Lise telafi programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimize, iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı ücretsiz sağlık sigortası (SGK) yapılmaktadır. İşyerlerimiz çırak öğrencilerimiz için, 2021 yılında her ay 511 TL. devlet desteği alabilmektedir. Lise programını bitiren öğrencilerimiz, üniversite sınavına girerek kariyer yapabilirler yada Ustalık belgesi ile işyeri açabilirler.

Ock

Elektrik - Elektronik Teknolojisi Alanı için, Okulumuz bünyesinde Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve Lise telafi programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimize, iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı ücretsiz sağlık sigortası (SGK) yapılmaktadır. İşyerlerimiz çırak öğrencilerimiz için, 2021 yılında her ay 511 TL. devlet desteği alabilmektedir. Lise programını bitiren öğrencilerimiz, üniversite sınavına girerek kariyer yapabilirler yada Ustalık belgesi ile işyeri açabilirler.

Ock

Metal Teknolojisi Alanı için, Okulumuz bünyesinde Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve Lise telafi programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimize, iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı ücretsiz sağlık sigortası (SGK) yapılmaktadır. İşyerlerimiz çırak öğrencilerimiz için, 2021 yılında her ay 511 TL. devlet desteği alabilmektedir. Lise programını bitiren öğrencilerimiz, üniversite sınavına girerek kariyer yapabilirler yada Ustalık belgesi ile işyeri açabilirler.

Ara

Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı için, Okulumuz bünyesinde Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve Lise telafi programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimize, iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı ücretsiz sağlık sigortası (SGK) yapılmaktadır. İşyerlerimiz çırak öğrencilerimiz için, 2021 yılında her ay 511 TL. devlet desteği alabilmektedir. Lise programını bitiren öğrencilerimiz, üniversite sınavına girerek kariyer yapabilirler yada Ustalık belgesi ile işyeri açabilirler.