Kalfalık ve Ustalık Sınavları İcin Gerekli Kriterler

(ADAYLARIN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME İŞLEMLERİYLE İLGİLİ ÖLÇÜTLER

VERİLEN BAĞLANTIYI TIKLAYIP SINAV KRİTERLERİNE VE KULLANILACAK SINAV ARAÇ GEREÇLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ.

1- BAĞLANTIDAN İNDİRİLEN DOSYAYI UYGUN PROGRAM (*.RAR) İLE AÇINIZ.

2- ALAN VE DALINIZA UYGUN (Hangi meslek dalından hangi sınava girecekseniz) SINAV KRİTERİNİ AÇINIZ.

3- SIVAVA İLGİLİ ARAÇ GEREÇLER HAZIR OLACAK ŞEKİLDE GELİNİZ.

29 NİSANA kadar olan devamsızlığınız için LİNKE TIKLAYINIZ

Kıymetli öğrencilerimiz,

2023-2024 eğitim-öğretim yılı I.dönem güncellenmiş (26.10.2023) sınıf ve dersliklerin listesi ekteki dosyada mevcuttur.

Ekm

26.10.2023 tarihli güncel öğrenci listelerimiz ekte mevcuttur.

Ekm

Ustalık-Kalfalık için istenen belgeler aşağıdaki görsellerde detaylı olarak belirtilmektedir.Başvurularınız esnasında sorun yaşanmaması için ilgili bölümdeki belgeleri eksiksiz teslim etmeniz önem arz etmektedir.

Ekm

Mesleki Eğitim Merkezleri öğrencilere avantajlar sağlamanın yanında işverenlerimize de bir takım avantajlar sağlamaktadır.Bu avantajlara ilişkin bilgileri videomuzda zileyebilirsiniz.

MESEM İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR