Kurumumuzun Tarihçesi

Okulumuz 2020-2021 eğitim-öğretim yılında açılmıştır ve ilk öğrencilerini almıştır.

2020 yılından beri eğitim-öğretime Gaziantep ili Şahinbey ilçesi, Mavikent Sanayi Sitesi'ndeki 2 katlı binamızda devam etmekteyiz.

Okulumuz ilk açıldığı zaman Mavikent Sanayi Sitesi'nde olması dolayısıyla, Motorlu Araçlar Teknolojisi alanıyla açılmıştır.

Gelen kayıtlarla Elektrik - Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi ve Metal Teknolojisi de alanlarımız arasına eklenmiştir.

Okulumuz, 2021 yılında odalarla çalışmamız çerçevesinde, Kuyumculuk Teknolojisi ile Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanına da öğrenci almaya başlamıştır.

Okulumuzda kayıtlı olan öğrencilere göre mesleki eğitim alanlarımız;

• 1. Motorlu Araçlar Teknolojisi,
  • 2. Elektrik - Elektronik Teknolojisi,
  • 3. Makine Teknolojisi,
  • 4. Metal Teknolojisi,
  • 5. Kuyumculuk Teknolojisi,
  • 6. Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri'dir.

Okulumuz 6 alan ve içindeki dallarda hizmet vermekte olup, Her bölümden öğrenci kaydı almaktayız.

Yayın: 29.11.2020 - Güncelleme: 04.02.2021 15:51 - Görüntülenme: 4104